2 de novembre del 2011

Trobada amb les famílies de cada estança

Les educadores de l'estança Mar de Llum, Paqui i Syra, vam observar que els infants de l’estança ja s’havien adaptat o estaven a punt d’acabar aquest procés. Per aquest motiu, vam creure interessant proposar una trobada amb pares, mares i altres adults (avis i àvies, tietes...) que havien participat durant aquesta primera etapa a l’escola. L’objectiu d’aquesta trobada era compartir diferents aspectes sobre l’adaptació: les emocions, observacions dels adults respecte els nens i les nenes, sensacions, curiositats... i fer una valoració general de com s’havia viscut aquesta experiència des de casa i també a l’escola.




En arribar a la trobada, el pare i la mare de l'Adrià ens van fer una proposta molt divertida. Abans de començar, ens van portar unes estructures de cartró molt boniques, que amb l'ajuda de tots, vam anar montant perquè els menuts de l'escola en poguessin gaudir. Així doncs, tothom hi va posar el seu granet de sorra.

A continuació, vam seguir amb la trobada, que ens va donar a conèixer el gran valor que té aquesta primera etapa a l’escola, per les famílies. Compartir els successos i avenços que fan els seus fills i filles esdevé fonamental per afrontar el procés d’adaptació, tant des de casa com a l’escola. Per aquest motiu, les educadores vam agrair a tothom la seva col·laboració, paciència i confiança, per fer d’aquests primers dies a l’escola, uns moments entranyables.

Aquesta experiència va ser tan grata, que la resta d'estances també faran una trobada amb el mateix objectiu el proper 30 de novembre a dos quarts de nou del vespre.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada