12 de març del 2012

Recepta: Salsa de ceba

En aquesta ocasió us volem presentar un nou espai del nostre blog: Receptes de La Font del Rieral amb aliments ecològics. L’Ana, la cuinera de l’escola, sovint ens prepara una salsa de ceba molt bona que a petits i a grans ens agrada molt, i per això la volem compartir amb tots vosaltres.  

Ingredients per a quatre persones: 4 cebes mitjanes, mig got d'oli i sal

Preparació:
Tallar la ceba a rodanxes, posar-la amb l’oli, una miqueta de sal i amb el suc de l'aliment cuinat a una safata per a forn, tapar-la amb paper d'alumni. 



Posar al forn a 210 graus i deixar que es vagi cuinant, però que no quedi daurada. Deixar-la uns 25 minuts aproximadament.
Triturar amb el seu mateix suc fent servir la batedora elèctrica.
Consells: 
Aquesta salsa és un bon acompanyament per a carns i peix a la planxa, com ara lluç o llom.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada