16 de juliol del 2012

Festa de final de curs



Aquest divendres dia 13 de juliol a la tarda va tenir lloc la festa de final de curs de La Font del Rieral. Com cada any, no hi va faltar la música i un concurs de pastissos pels més llaminers. Aquest curs la novetat ha estat un taller de fang, que després de cantar i ballar va fer que petits i grans deixessin anar la seva imaginació per crear autèntiques obres d’art. La tarda va estar plena de records, esperança, abraçades, emocions, bona música i bon menjar.  





Així mateix, no volem acabar el curs sense una nota d’agraïment per a tothom que ha estat al costat de La Font:







Benvolgudes i estimades famílies,

Volem agrair-vos, l’equip de l’escola, aquest afany i ganes de lluitar en aquests dies tan difícils i estranys per a tots nosaltres. La vostra unió ha creat una energia forta i positiva.

Un bon dia ens van tallar la il·lusió i ens van dir que tancaven l’escola. Però gràcies a vosaltres hem pogut seguir el dia a dia acollint els vostres infants amb un vot d’esperança i futur.

Ens hem sentit molt recolzades i satisfetes, doncs això significa l’educació en espiral, tot l’amor i intenció que aporta la nostra línia pedagògica, ara ens torna de part vostra amb aquest sentiment de caliu i afany per aconseguir allò que cadascun de nosaltres porta al cor, com és una educació de qualitat pels nostres fills i filles.

És molt gratificant i esperançador veure com cadascú amb les seves possibilitats treu ganes i saviesa, per garantir el benestar de tots nosaltres i així el dels nostres infants.

Equip de l’escola

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada