8 de març del 2011

Sopars-Tertúlia

Sovint, a les famílies que tenen infants els sorgeixen molts moments divertits, situacions en les que els adults no saben com reaccionar, instants sorprenents, accions que creen neguit... Nosaltres, com a educadores, també tenim qüestions del nostre dia a dia que ens cal comentar i demanar consell a la resta de l’equip. Per això, aprofitem els dies que fem les nostres trobades al centre, per tenir aquest espai de temps tan necessari. D’aquesta reflexió en va néixer la possibilitat que els pares i mares de l’escola també tinguessin un temps i un espai on poder compartir tot allò que vulguin i necessitin.
   
Aquesta idea es va fer saber a totes les famílies, tot proposant fer una trobada a l’escola a 2/4 de 9 del vespre el segon dijous de cada mes.  La finalitat d’aquests encontres és que les mares i pares puguin compartir vivències, anècdotes, reflexions, dubtes, consells...  L’activitat va ser molt ben rebuda per la gent, que es va animar a portar un petit piscolabis a cada trobada. A raó d’això, aquestes trobades van ser denominades SOPARS-TERTÚLIA. 

Durant els quatre mesos que s’ha dut a terme han sorgit noves idees com: fer activitats les famílies amb els seus infants fora de l’escola, fer una bústia per fer suggerències de temes o qüestions a parlar, fer un petit mural cada vegada per compartir amb els pares i mares els temes que han anat sorgint i fer una llibreta d’actes on hi hagi un petit resum perquè qualsevol persona que ho vulgui ho pugui consultar. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada