26 de gener del 2012

Ens visiten futurs educadors i educadores!!!


La Font del Rieral, poc a poc, es va donant a conèixer en els territoris més propers. No només ens referim a les famílies interessades en portar els seus fills i filles aquí, sinó també en futurs educadors i educadores que busquen un altre punt de vista sobre l'educació dels 0 als 3 anys.


Aquesta vegada, ens han visitat nois i noies que estan cursant el cicle formatiu de grau superior d'Educació Infantil al centre INS Gallecs de Mollet del Vallès. Acompanyats per dues mestres del centre: la Núria Casanoves i l'Anna Riera, que han vingut amb l'objectiu de conèixer una manera de treballar que respecta el desenvolupament socioafectiu dels infants.   

Més de 100 estudiants han volgut assistir a una xerrada, on la Montse (la nostra coordinadora) ha posat de manifest la importància de l'educació respectuosa i la metodologia que utilitzem tot l'equip per dur-la a terme. Seguidament ha respost totes aquelles preguntes que han anat sorgint. Fins que, finalment, en grups reduïts, els estudiants han pogut fer una ullada a tot l'edifici i als jardins de l'escola.   

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA VISITA!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada